Dette er tekstversionen af Parkering ved Svendborg Sygehus flytter plads i forbindelse med renovering
Klik her for at komme til den grafiske version af Parkering ved Svendborg Sygehus flytter plads i forbindelse med renovering
Parkering ved Svendborg Sygehus flytter plads i forbindelse med renovering


Cirka 130 p-pladser ved siden af P-huset ved OUH Svendborg bliver midlertidigt inddraget i forbindelse med, at Psykiatrisk Afdeling Svendborg bygger om. De første p-pladser bliver inddraget medio juli. I stedet vil der blive etableret nye, midlertidige p-pladser andre steder på sygehuset, hvor 40 af de nye p-pladser gøres permanente.

 

Plejer du at parkere på p-pladserne ved siden af P-huset på Svendborg Sygehus, skal du være opmærksom på, at pladserne løbende bliver inddraget fra medio juli. Det skyldes, at Psykiatrisk Afdeling Svendborg bygger om og de næste to år skal bruge p-pladserne til pavilloner for genhusning af patienterne. Der vil dog stadig være p-pladser til dialysepatienterne ud for indgangen til Dialysen på Nyremedicinsk Afdeling Y.

 

Hvor kan jeg så parkere?
I forbindelse med ombygningen oprettes der nye midlertidige p-pladser. De første 110 nye, midlertidige p-pladser vil være klar allerede 1. juli, og der vil løbende blive arbejdet på at tilføje flere.


Samtidig bliver der, for at sikre den bedst mulige tilgængelighed, flyttet rundt på eksisterende p-pladser, så de nærmeste personaleparkeringer i stedet bliver forbeholdt patienter.

Se, hvor du kan parkere som patient på Svendborg Sygehus fra 15. juli 2019:

 

Kort med patientparkering i Svendborg

 

 40 ekstra-pladser gøres permanente
Når ombygningen er færdig, vil det igen være muligt at parkere på p-pladserne ved siden af P-huset. Derudover bliver det lettere at finde en p-plads i hele området, da 40 af de midlertidige p-pladser gøres permanente. Blandt andet kommer der nye pladser helt oppe ved hovedindgangen til sygehuset.

 


Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk