Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |

Psykiatrien i Region SyddanmarkTil forsiden

Psykiatrien i Region SyddanmarkpilOM OSpilPressepilPressemeddelelserpilMarts 2019pilLars Møller Nielsen modtager Foreningen af Yngre Psykiateres uddannelsespris

Lars Møller Nielsen modtager Foreningen af Yngre Psykiateres uddannelsespris

Den uddannelsesansvarlige overlæge på Psykiatrisk Afdeling Aabenraa, Lars Møller Nielsen, modtog for nylig Foreningen af Yngre Psykiateres Uddannelsespris.

Foreningen af Yngre Psykiatere (FYP) uddeler hvert år en uddannelsespris til tre ansatte i psykiatrien, der fortjener en anerkendelse af deres særlige indsats for de yngre psykiatere, der er under uddannelse i afdelingen. I år modtog Lars Møller Nielsen, som er uddannelsesansvarlig overlæge på Psykiatrisk Afdeling Aabenraa, denne pris.

”Det betyder meget for mig at blive anerkendt for mit arbejde. Jeg går meget op i at vise de yngre psykiatere, hvor fagligt interessant psykiatrien er. Det giver mig rigtig meget arbejdsglæde at arbejde med dem, og så udvikler det jo også min egen faglighed, når jeg vejleder andre,” siger Lars Møller Nielsen.

For den Uddannelsesansvarlige overlæge er det vigtigt at give de yngre psykiatere en god oplevelse af arbejdspladsen, da man hermed også skaber bedre rekrutteringsmuligheder for fremtiden. Psykiatrisk Afdeling Aabenraa har tidligere modtaget prisen for Årets Højdespringer som en anerkendelse af deres arbejde med at skabe et godt læringsmiljø på afdelingen.

Mulighed for læring i en travl hverdag

Mikkel Højlund er en af de yngre psykiatere på afdelingen, der har været med til at indstille Lars Møller Nielsen til prisen. Han begrunder blandt andet indstillingen med, at man som yngre psykiater på afdelingen hele tiden udfordres på sin faglighed, men samtidig går med en følelse af, at der er fokus på områder som trivsel og læringsmiljø.

”Jeg mærker tydeligt, at uddannelse og læring prioriteres højt på afdelingen på trods af vores travle hverdag. Vi får ikke alle svarene serveret for os, men bliver derimod opfordret til at udfordre os selv og gøre os de overvejelser, der i sidste ende er med til at skabe en god psykiater. Det betyder meget, at der bliver holdt fast i et fokus på vores uddannelse hver eneste dag,” siger Mikkel Højlund.

Foreningen af Yngre Psykiatere er en del af Dansk Psykiatrisk Selskab og de arbejder primært for forbedret uddannelse og øget arbejdsglæde hos yngre psykiatere. Udover uddannelsesprisen uddeler foreningen hvert år også en Yngre Læge-pris.
 yderligere oplysninger fås hos:
  • Lars Møller Nielsen, uddannelsesansvarlig overlæge på Psykiatrisk Afdeling Aabenraa - 99 44 55 43 / Lars.Moeller.Nielsen@rsyd.dk

Siden er sidst opdateret 1-4-2019Psykiatrien i Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 25, bygning P | 7100 Vejle | Kontakt