Skip til primært indhold

Sommerpraktik i psykiatriens verden for psykologistuderende

Mulighed for 2 ugers sommerpraktik med løn i Psykiatrien i Region Syddanmark. Her kan du komme helt tæt på og følge dagligdagen som psykolog på en af Psykiatrisygehusets afdelinger.

2 ugers sommerpraktik med løn

Nu har du som psykologistuderende mulighed for at få 2 ugers sommerpraktik med løn i Psykiatrien i Region Syddanmark. Her kan du sammen med en af vores psykologer komme helt tæt på og følge dagligdagen på en af psykiatrisygehusets afdelinger. Du kan få et indblik i udredning, behandling og alle de opgaver, der løses på en psykiatrisk afdeling. Arbejdstiden er 37 timer om ugen, stillingen er vagtfri, og du får løn (156 kr. pr. time + pension og feriepenge).

Forventninger til dig

Du skal have en bachelorgrad i psykologi for at kunne søge. Vi forventer, at du er nysgerrig og engageret i at lære mere om psykiatri. Derudover ser vi gerne, at du er ambitiøs og har en indre drivkraft til at udfordre og udvikle dig. Sygehuset stiller ikke bolig til rådighed i praktikperioden. Du vil også selv skulle betale for eventuel transport, men det vil være muligt at få godtgørelse fra staten. 

Afdelinger og perioder

Der er praktikstillinger på følgende afdelinger:

  • Esbjerg Psykiatrisk Afdeling – 2 praktikophold i uge 33–34.
  • Middelfart Psykiatrisk Afdeling – 1 praktikophold i uge 32–33.
  • Odense Psykiatrisk Afdeling – 2 praktikophold i uge (1 i uge 27-28 og 1 i uge 28-29)
  • Vejle Psykiatrisk Afdeling – 1 praktikophold i uge 32–33.
  • Aabenraa Psykiatrisk Afdeling – 1 praktikophold i uge 33–34.

Krav til ansøgningen

Hvis du er interesseret i en af praktikstillingerne, skal du skrive en ansøgning på max 1 A4-side. Her vil vi gerne høre, hvorfor du er interesseret i psykiatri. Ansøgningen skal vedlægges dokumentation for bestået bacheloruddannelse. Derudover skal du prioritere, hvilke steder, du helst vil i praktik. Du kan prioritere op til tre afdelinger. Vi skal også have dine kontaktoplysninger (mail og telefonnummer), så vi kan kontakte dig, hvis vi skal lave en aftale.

Ansøgningsfrist d. 7. juni

Vi skal have din ansøgning senest onsdag d. 7. juni. Du kan forvente svar på din ansøgning medio juni.

Søg om at komme i sommerpraktik som psykologistuderende i psykiatrien

Kontakt

Bjørn Vinding Gulbech

HR konsulent


APPFWU01V