Skip til primært indhold

Online hjælperedskaber til psykiske lidelser

I Telepsykiatrisk Center udvikler vi nye hjælperedskaber i indsatser for mennesker med psykiske lidelser. Nedenfor finder du nogle af de muligheder, du kan læse mere om på hjemmesiderne.

Digital Selvmonitorering

www.monsenso.dk fortæller om appen Monsenso, der tilbyder digital selvmonitorering, lavet til dig med borderline, bipolar lidelse, angst, depression, OCD og funktionelle lidelser. Det giver dig og din behandler mulighed for at følge udviklingen i dine symptomer via daglig registrering af fx angst, depression, manglende selvkontrol, søvn og andet.

Mindhelper

www.mindhelper.dk er en informationsside til dig, der som ung kan få viden og råd om alt fra kærestesorger og ensomhed, til stress, angst og depression. Du har desuden mulighed for at skrive til vores brevkasse, hvor du får svar på spørgsmål om hverdagen som ung.

Åben og Rolig Online

www.ÅbenogRolig.dk er en side, der fortæller om en forskningsbaseret metode til forebyggelse af stress, der bliver tilbudt i stressklinikker i en række kommuner. Åben og Rolig omsættes til et digitalt format, hvor du som deltager på egen hånd kan lære metoden og få strategier til at håndtere stress og en presset hverdag. Du kan hente Åben og Rolig som app, hvor du finder meditations videoer og har mulighed for at lave egne noter.

APPFWU02V