Skip til primært indhold

Digital postpause i weekenden

21. marts åbner den nye og forbedrede digitale postkasse fra det offentlige. I weekenden op til holder det digitale postbud fri, fordi der ikke kan sendes ny post ud.

Lukning d. 17.-21. marts 2022

21. marts 2022 får hele Danmark en ny Digital Post-løsning. Den nye løsning medfører en omstillingsperiode fra fredag d. 18. marts kl. 17 til mandag d. 21. marts kl. 9, hvor det ikke er muligt at sende eller modtage Digital Post.

Ikke muligt at sende eller modtage Digital Post

Ved overgangen til det nye system kan borgere, virksomheder og myndigheder IKKE sende eller modtage Digital Post til/fra Psykiatrien i Region Syddanmark.

Det betyder, at:

  • Myndigheder kan ikke sende Digital Post til borgere, virksomheder og øvrige myndigheder.
  • Borgere og virksomheder kan ikke modtage ny post eller besvare post. Det er fortsat muligt at se post, der tidligere er modtaget.

Baggrund for udskiftningen af Digital Post

Den eksisterende løsning til Digital Post fra det offentlige erstattes med en ny for at imødekomme lovkravet om, at offentlige it-løsninger løbende skal i udbud.

Som en del af fremtidssikringen af Digital Post bliver den bagvedliggende it-løsning udskiftet med et helt nyt system.

Målet er at bane vejen for bedre kommunikation mellem borgere og myndigheder, så kommunikationen vil opleves nemmere og mere brugervenlig, f.eks. vil det blive tydeligere, hvem der har sendt dig post, og hvad den handler om.

Har du en virksomhed i dag, vil du også erfare, at der kommer en bedre kobling mellem dit CVR-nr. og CPR-nr., så du nemt kan skifte mellem Digital Post til dig og din virksomhed med samme log-in i den nye Digital Post-app.

Læs mere om Digital Post på borger.dk

APPFWU01V