Skip til primært indhold

Tanja Wind Kenne er ny ledende oversygeplejerske for Børne- og Ungdomspsykiatri Sydjylland

Tanja Wind Kenne tiltræder som ny ledende oversygeplejerske for Børne- og Ungdomspsykiatri Sydjylland – en stilling hun har været konstitueret i siden juni sidste år.

Tanja Wind Kenne er ny ledende oversygeplejerske for Børne- og Ungdomspsykiatrien Sydjylland

Hun har allerede et bredt kendskab til jobbet som ledende oversygeplejerske i psykiatrien i Region Syddanmark, og det er da også et enigt ansættelsesudvalg, der har peget på Tanja Wind Kenne som ny ledende oversygeplejerske i BUP Syd.

Den tidligere funktionsleder har været konstitueret i stillingen siden 23. juni sidste år, og ser nu frem til at fortsætte arbejdet i afdelingen.

- Som afdeling er vi lige nu inde i en spændende udvikling, som jeg glæder mig over at være en del af.

- Vi har mange dygtige medarbejdere, der gør et helt fantastisk stykke arbejde, og som leder ligger det mig meget på sinde, at vi gennem både tydelighed og en god struktur forsætter med at vokse, fortæller Tanja Wind Kenne.

Tanja Wind Kenne er uddannet sygeplejerske med speciale i psykiatri og har ligeledes en diplom i ledelse.

Tidligere har hun fungeret som funktionsleder på Psykiatrisk Afdeling Vejle, hvor hun blandt andet har været med til at starte et nyt afsnit op for patienter med dobbeltdiagnose. Inden da var Tanja Wind Kenne med til at etablere, stabilisere og udvikle De særlige pladser i Vejle.

Privat er hun gift og mor til tre drenge.

Tanja Wind Kenne starter officielt i stillingen den 15. januar 2022, og fortsætter indtil da som konstitueret oversygeplejerske for Børne- og Ungdomspsykiatri Sydjylland.

APPFWU01V