Skip til primært indhold

Ny afdelingsledelse i Psykiatrisk Afdeling Vejle

Taus Oliver Biba konstitueres i rollen som cheflæge på Psykiatrisk Afdeling Vejle, hvor han sammen med chefsygeplejerske Tanja Wind Kenne udgør den nye afdelingsledelse.

Psykiatrisk Afdeling Vejle får ny afdelingsledelse.

Taus Oliver Biba, der har fungeret som uddannelsesansvarlige overlæge i afdelingen, konstitueres som cheflæge. Han kommer til at udgøre afdelingsledelsen sammen med chefsygeplejerske Tanja Wind Kenne, der er tidligere funktionsleder i Vejle og nuværende chefsygeplejerske i Børne- og Ungdomspsykiatri Syddanmark.

Begge har de altså i forvejen et stort kendskab til Psykiatrisk Afdeling Vejle.

Taus Oliver Biba startede som overlæge i afdelingen i april 2021. Inden da var han afdelingslæge i Psykiatrisk Afdeling Odense.

Tanja Wind Kenne er uddannet sygeplejerske med speciale i psykiatri, og har en diplomuddannelse i ledelse. Hun er desuden ved at tage en master i offentlig ledelse.

Tidligere har hun fungeret som funktionsleder på Psykiatrisk Afdeling Vejle, hvor hun blandt andet har været med til at starte et nyt afsnit op for patienter med dobbeltdiagnose. Inden da var hun med til at etablere, stabilisere og udvikle De særlige pladser i Vejle.

I Børne- og Ungdomspsykiatri Syddanmark vil cheflæge Maja Sidelmann Basnov og chefsygeplejerske Trine Zier Bro fortsat udgøre afdelingsledelsen.

Psykiatrisk Afdeling Vejle behandler voksne i alderen 18 år og opefter og har seks sengeafsnit samt tre lokalpsykiatrier i Fredericia, Vejle og Kolding.

Charlotte Rosenkrantz Josefsen

Charlotte Rosenkrantz Josefsen

Administrerende sygehusdirektør


99 44 48 01
Anne Mette Vind

Anne Mette Vind

Sygeplejefaglig direktør


99 44 48 03
APPFWU02V