Skip til primært indhold

PsykInfos efterårskalender er klar

Hen over efteråret holder PsykInfo i Region Syddanmark en lang række arrangementer, som giver viden om psykisk sygdom. Arrangementerne foregår i hele regionen og sker i samarbejde med kommuner, bruger- og pårørendeforeninger og vores psykiatriske afdelinger. Se arrangementskalenderen her.

PsykInfo står hvert år for en række arrangementer og til efterårets arrangementer får du mulighed for at høre personlige fortællinger om, hvordan det er at leve med en psykisk sygdom, få viden om psykiatriske diagnoser, og hvordan det er at være pårørende til en person med en psykisk sygdom.

Af nye ting har PsykInfo været med til at udvikle en podcast, som er lavet i samarbejde med PsykInfo i Region Sjælland. Podcasten hedder ”Lad os tale om psykisk sygdom” og er indtil videre ude i 14 afsnit.

En anden stor nyhed er oprettelsen af et Center for Pårørendeinddragelse her i Region Syddanmark. Centeret skal være et kompetence- og videnscenter og får forskere tilknyttet. Et særligt fokus er børn som pårørende og på sigt også børn med alvorligt fysisk syge forældre.

Den nye podcast, Center for Pårørendeinddragelse og en lang række arrangementer kan du læse mere om i den nye kalender.

Du finder efterårskalenderen på PsykInfos hjemmeside.

Kontakt

Ulla Lindgren

Ulla Lindgren

Centerleder

PsykInfo Region Syddanmark og Center for Pårørendeinddragelse, CEPI


99 44 45 46
APPFWU01V