Skip til primært indhold

Direkte linje til direktionen i Psykiatrien i Region Syddanmark

I anledning af den årlige "Vigtigt for dig"-dag den 9. juni 2022, har patienter og pårørende mulighed for at ringe ind og få en snak med direktionen i Psykiatrien i Region Syddanmark.

Den direkte linje til direktionen er en del af det faste program, når Psykiatrien i Region Syddanmark igen i år markerer den internationale "Vigtigt for dig"-dag, hvor sundhedsprofessionelle i 49 lande stiller patienter og pårørende det enkle, men altid relevante spørgsmål: ”Hvad er vigtigt for DIG”?

- For os som psykiatrisygehus har det stor betydning, at patienter og pårørende har lyst til at fortælle, hvad der er vigtigt for dem, for det er jo netop deres erfaringer og viden, der kan være med til at inspirere os i vores arbejde og udvikling, fortæller lægefaglig direktør i Psykiatrien i Region Syddanmark Anders Meinert Pedersen.

Patienter og pårørende i psykiatrien har mulighed for at byde ind med svar og kommentarer på Facebook Facebook side Psykiatrien i Region Syddanmark (kræver konto) og Instagram Instagram profil for Psykiatrien i Region Syddanmark (kræver konto).

To af sygehusets direktører sidder klar ved telefonen:

  • Lægefaglig direktør Anders Meinert Pedersen tager imod opkald på tlf.: 99 44 48 02 i tidsrummet kl. 12-14.
  • Sygeplejefaglig direktør Anne Mette Vind tager imod opkald på tlf.: 20 26 92 16 i tidsrummet kl. 16-17.

Vær med i afdelingen

Dagen markeres også på forskelligvis i lokalpsykiatrien og på de psykiatriske sengeafsnit. Erfaringen viser, at dagen kan give anledning til nogle anderledes snakke, end dem, der normalt er plads til i hverdagen.

Vigtigt for dig-spørgsmålet sætter fokus på behovet for, at den enkelte patient og pårørende ikke alene mødes som en sygdom, men som et helt menneske – med individuelle vaner, behov og ønsker.

Alle bidrag på dagen tages med videre i den løbende dialog med patienter og pårørende i sygehusets afdelinger.

Om "Vigtigt for dig"-dagen

Den internationale "Vigtigt for dig"-dag markeres over hele verden. På få år er mere end 49 lande blevet en del af bevægelsen. Danmark kom for alvor med for et par år siden.

Læs mere på hjemmesiden "vigtigtfordig.dk"

APPFWU02V