Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |

Psykiatrien i Region SyddanmarkTil forsiden


Pressemeddelelser

Her kan du se de seneste 10 pressemeddelelser fra Psykiatrien i Syddanmark:

Udsendt 15. september 2020
To medarbejdere hos Børne- og Ungdomspsykiatri Sydjylland smittet med COVID19 - ambulante patienter er overgået til virtuel behandlingUdsendt 15. september 2020
Besøgsrestriktioner i Odense og Vejle
På grund af smittetrykket i Odense og Vejle Kommune er der pt besøgsrestriktioner på psykiatrisygehusets afdelinger i byerne.


Udsendt 10. september 2020
Region Syddanmark har prækvalificeret 4 til OPP-udbuddet på Voksenpsykiatrien i NytOUH
Region Syddanmark, har. juni 2020 udbudt en kontrakt vedr. Voksenpsykiatrien i Nyt OUH som Offentligt Privat Partnerskab (OPP). I den forbindelse har Region Syddanmark nu prækvalificeret 4 mulige OPP-leverandører til at afgive tilbud.


Udsendt 9. september 2020
Tættere samarbejde bidrager til færre indlæggelser og mindre tvang
Faste kontaktpersoner og større koordinering mellem psykiatri, bosteder og kommuner har skabt gode resultater for en række udsatte børn og unge i Region Syddanmark.


Udsendt 4. september 2020
Fremskudt funktion samarbejder med frivillige organisationer
Det tværsektorielle projekt Fremskudt funktion har hen over sommeren indgået samarbejdsaftaler med fem frivillige organisationer. Aftalerne skal styrke indsatsen for børn og unge med henblik på at undgå, at de ender i mistrivsel.


Udsendt 1. september 2020
Vi vil gerne høre din mening!
I disse uger kan du som patient eller pårørende i psykiatrien få tilbud om at udfylde et spørgeskema og give din mening til kende.


Udsendt 31. august 2020
Psykiatrien styrker indsatsen for et godt og trygt arbejdsmiljø
Et arbejdsmiljø handler om den fysiske, sociale og psykiske del af det, at gå på arbejde. For arbejdspladsen er et sted, hvor mange ansatte bruger størstedelen af deres tid i hverdagene. Arbejdsmiljøet er et højt prioriteret område i Psykiatrien i Region Syddanmark, som vi kontinuerligt arbejder på at forberede. Derfor er det for os en rigtig god nyhed, at vi har fået midler til at styrke vores arbejdsmiljø.


Udsendt 28. august 2020
Psykiatriske patienter fra Billund drejes mod Vejle
Som et resultat af den politisk besluttede Psykiatriplan skal patienter fra Billund Kommune i fremtiden høre under Psykiatrisk Afdeling Vejle i stedet for afdelingen i Esbjerg. Det vil give lettere transport til behandling, og derudover arbejdes der på at etablere en satellitafdeling i kommunen, så der er mulighed for hjælp helt tæt på.


Udsendt 21. august 2020
Arrangementer i Psykinfo
En kalender der viser de arrangementer, som man kan melde sig til i efterårssæsonen


Udsendt 21. august 2020
Nu skal hele Syddanmark være sammen om psykiatri
Projektet Sammen om psykiatri udbredes nu til samtlige 22 kommuner i Region Syddanmark. Sammen om psykiatri handler om, at psykiatrien og kommunen samarbejder tæt om nogle af de mest udsatte borgere, som førhen er faldet mellem to stole. Udrulningen sker efter succesfulde forløb i de tre pilotkommuner Odense, Haderslev og Aabenraa.Siden er sidst opdateret 6-10-2016Psykiatrien i Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 25, bygning P | 7100 Vejle | Kontakt