Skip til primært indhold

Behandling af angst eller depression over internettet

Internetpsykiatrien tilbyder landsdækkende behandling af angst og depression. Behandlingen er gratis og foregår via en online behandlingsplatform. Du vil modtage skriftlig støtte og feedback fra en psykolog under hele behandlingsforløbet.

Effektiv behandling af angst og depression online

Internetpsykiatrien tilbyder gratis og effektiv behandling af let til moderat angst og depression. Både den indledende samtale og selve behandlingen foregår via din computer eller tablet, og kan derfor gennemføres inden for hjemmets trygge rammer. Behandlingsprogrammet kombinerer relevant viden og daglige øvelser, som kan hjælpe dig med at bryde de negative tanke- og handlemønstre, der fastholder din angst eller depression.

Læs mere om internetbaseret terapi af angst og depression på Internetpsykiatriens hjemmeside.

Digital behandling af let til moderat angst

Behandlingen af angst foregår via vores tekstbaserede behandlingsprogram. Du vil komme til at arbejde med en række øvelser, baseret på kognitiv adfærdsterapi, som anbefales ved behandling af angst og depression.

Der findes flere forskellige former for angst. Internetpsykiatrien tilbyder behandling for:

  • Panikangst og agorafobi
  • Socialfobi
  • Enkelfobi

Læs mere om behandlingen af angst og ansøg om behandling på Internetpsykiatriens hjemmeside.

Digital behandling af let til moderat depression

Behandlingen af depression foregår via vores tekstbaserede behandlingsprogram, som indeholder information og øvelser, der er baseret på kognitiv adfærdsterapi, som anbefales ved behandling af angst og depression.

Læs mere om behandlingen af depression og ansøg om behandling på Internetpsykiatriens hjemmeside.

APPFWU01V