Skip til primært indhold

Behandling af angst eller depression over internettet

Internetpsykiatrien tilbyder behandling af angst og depression. Behandlingen foregår på en online behandlingsplatform. Under hele behandlingen får du skriftlig støtte og feedback fra en psykolog.

Effektiv behandling af angst og depression online

Internetpsykiatrien tilbyder gratis og effektiv behandling af let til moderat angst og depression, og behandlingen foregår fra dit eget hjem.

Internetbaseret behandling via computer eller tablet 

Brug af computer eller tablet er en del af behandlingen. Du får daglige øvelser og relevant viden, som kan hjælpe med at bryde med de negative tanke- og handlemønstre, der fastholder din angst eller depression. Både den indledende samtale og behandlingen kan gennemføres i hjemlige vante omgivelser.

Læs mere om internetbaseret terapi af angst og depression på Internetpsykiatriens hjemmeside.

Angst behandles i et online selvhjælps program

Behandlingen af angst foregår i et online selvhjælps program. Du gennemgår en række behandlingstrin fra din computer eller tablet. En psykolog støtter dig igennem behandlingsforløbet. Selve behandlingen er baseret på kognitiv adfærdsterapi.

Tilbuddet består af 3 behandlingsprogrammer for angst:

  • Panikangst og agorafobi
  • Socialfobi
  • Enkelfobi.

Læs mere om behandlingen af angst og ansøg om behandling på Internetpsykiatriens hjemmeside.

Depression - let til moderat behandles i et online selvhjælps program

Let til moderat depression behandles i et online selvhjælps program. Du gennemgår en række behandlingstrin fra din computer eller tablet. En psykolog støtter dig igennem behandlingsforløbet. Selve behandlingen er baseret på kognitiv adfærdsterapi.

Læs mere om behandlingen af depression og ansøg om behandling på Internetpsykiatriens hjemmeside.

APPFWU02V