Skip til primært indhold

Mindhelper for unge mellem 13-20 år

Digital platform for unge mellem 13-20 år, hvor du kan få viden om mental sundhed og deltage i gratis online forløb om angst og mindfulness.

Information og hjælp til unge

Mindhelper.dk er Danmarks største informationshjemmeside for unge mellem 13-20 år om mental sundhed. På Mindhelper.dk kan du blandt andet få hjælp til:

  • Trivsel
  • Håndtering af problemer
  • Personlig rådgivning
  • Hvor du kan få yderligere hjælp

Læs mere om muligheder for hjælp på Mindhelpers hjemmeside

Mental sundhed

Du kan læse mere om mental sundhed og diagnoser på Mindhelper.dk. Herunder finder du et udpluk af temaer. 

  • Angst
  • Depression
  • Søvn
  • Mindfulness

Se liste over temaer på Mindhelpers hjemmeside og bliv klogere på mental sundhed og diagnoser

Online forløb om angst og mindfulness

Mindhelper-skolen.dk består af to gratis online forløb om angst og mindfulness. I forløbet får unge viden og værktøjer gennem 26 videoer, der skal afhjælpe angst og gøre det nemmere at håndtere. Forløbet giver teknikker til mere ro i hverdagen og er et stærkt supplement til samtaler med fagpersoner. Hele forløbet er udviklet i tæt samarbejde med en psykolog, der er ekspert i behandling af unge med angst.

Det er psykoedukation, der kombinerer viden om angst med gode værktøjer, som de unge kan bruge i deres hverdag. Mindfulness forløbet er et 10-dages forløb, hvor deltagerne får en introduktion til, hvad mindfulness er og hvorfor det er godt at bruge i sin hverdag. Det er udviklet i samarbejde med læge og mindfulness-ekspert Lone Ross.

Læs mere om forløbet på Mindhelper-skolens hjemmeside

Kampagne om taknemmelighed 

Taknemli.dk er en kampagne, der udspringer af Mindhelper.dks mål om at bidrage til at styrke danske unges generelle trivsel. Forskning viser, at taknemmelighed er at af de karaktertræk, der har allerstørst betydning for vores mentale sundhed og vores fællesskaber med andre. Taknemmelighed er noget vi kan træne, hvorfor kampagnen foreslår at gøre taknemmelighed til en del af undervisningen i folkeskolen.

Læs mere om Taknemli's kampagne og find gratis undervisningsmateriale på deres hjemmeside

Kontakt

Jakob Mejlholm

Projektleder, Mindhelper

Center for Digital Psykiatri


24 79 79 30
APPFWU02V