Skip til primært indhold

Karina - kontorassistent

Psykiatrien og jobcentret i Tønder fandt ud af, at et IPS forløb kunne være det rette for Karina, der i dag arbejder som kontorassistent i Tønder Kommune.

IPS-deltager Karina

Karina arbejder som kontorassistent i Tønder Kommune

- Hvis jeg ikke havde fået støtte i mit IPS-forløb til at komme i job, havde jeg nok stadig kæmpet med depression, fortæller Karina.

Efter Karina blev sygemeldt med stress og en depression, havde hun det dårligt og havde svært ved at komme tilbage på arbejdsmarkedet igen.

Men sammen med psykiatrien og jobcentret i Tønder fandt hun ud af, at et IPS forløb kunne være det rette for hende. Med IPS har hun kun en kontaktperson, hun skal forholde sig til, og som kan følge hende, i den tid, hun har brug for det. Kontaktpersonen hjælper med alt det jobmæssige, og hvis hun har brug for at tale om noget af det, der er svært.

I dag er Karina i job som kontorassistent i Tønder Kommune, og hun er glad for jobbet. Selvom det har været svært, har hun nu fået mod på nye arbejdsopgaver, som at tage opkald fra borgerne, og hun er blevet en del af det sociale på arbejdspladsen.

Se video om Karinas IPS-forløb

Du er nødsaget til at acceptere alle cookies for at se indholdet

APPFWU02V