Skip til primært indhold

Psykologistuderende - sommerpraktik i psykiatriens verden

Psykologistuderende har mulighed for at komme 2 uger i sommerpraktik i Psykiatrien i Region Syddanmark. Her kan du komme helt tæt på og følge dagligdagen som psykolog på en af Psykiatrisygehusets afdelinger.

2 ugers sommerpraktik med løn

Du har som psykologistuderende mulighed for at få 2 ugers sommerpraktik med løn i Psykiatrien i Region Syddanmark. Her kan du sammen med en af vores psykologer komme helt tæt på og følge dagligdagen på en af psykiatrisygehusets afdelinger. Du kan få et indblik i udredning, behandling og alle de opgaver, der løses på en psykiatrisk afdeling. Arbejdstiden er 37 timer om ugen, stillingen er vagtfri, og du får løn.

Forventninger til dig

Du skal have en bachelorgrad i psykologi for at kunne søge. Vi forventer, at du er nysgerrig og engageret i at lære mere om psykiatri. Derudover ser vi gerne, at du er ambitiøs og har en indre drivkraft til at udfordre og udvikle dig. Sygehuset stiller ikke bolig til rådighed i praktikperioden. Du vil også selv skulle betale for eventuel transport, men det vil være muligt at få godtgørelse fra staten.

Ansøgningsprocessen

Ansøgningsprocessen starter typisk i maj måned. Du kan finde link til stillingsopslaget her på siden, når der er åbnet op for ansøgninger.

Hvis du er interesseret i en af praktikstillingerne, skal du skrive en ansøgning på max 1 A4-side. Her vil vi gerne høre, hvorfor du er interesseret i psykiatri. Ansøgningen skal vedlægges dokumentation for bestået bacheloruddannelse. Derudover skal du prioritere, hvilke steder, du helst vil i praktik.

Afdelinger og perioder for sommerpraktik

Der er praktikstillinger på følgende afdelinger i psykiatrisygehuset:

Ansøgning og frist

Vi skal have din ansøgning senest tirsdag den 28. maj 2024. Du kan forvente svar på din ansøgning medio juni.

Søg om at komme i sommerpraktik som psykologistuderende i psykiatrien 

Kontakt

Bjørn Vinding Gulbech

HR konsulent


APPFWU01V