Skip til primært indhold

Ny ledende overlæge i Børne- og Ungdomspsykiatri Odense

Maja Sidelmann Basnov er fra 1. september ansat som ny ledende overlæge hos Børne- og Ungdomspsykiatri Odense. Hun overtager efter Ulla Skov Jørgensen, som fortsætter i Region Hovedstaden.

Børne- og Ungdomspsykiatri Odense (BUP Odense) får fra første september ny ledende overlæge. Valget er faldet på 41-årige Maja Sidelmann Basnov, som kommer fra en stilling som overlæge i BUP Odenses døgnafsnit, hvor hun også er en del af afsnitsledelsen.

- Jeg har søgt jobbet, fordi det er en spændende udfordring, og hvor jeg får mulighed for at bruge mine organisatoriske erfaringer på en anden måde, end jeg tidligere har gjort. Jeg har været på afdelingen i et års tid, og jeg synes, det er en rigtig god arbejdsplads, som jeg glæder mig til at være med til at udvikle, fortæller Maja Sidelmann Basnov.

Nye samarbejder på Nyt OUH

En af de udfordringer, Maja står over for, er flytningen til Nyt OUH, som forventes at ske om nogle år. Hun glæder sig til flytningen og ser frem til en både spændende og udfordrende proces.

- Lige nu er vi placeret tæt på den voksenpsykiatriske afdeling, mens vi har lidt afstand til børneafdelingen på OUH. På Nyt OUH bliver det omvendt, så vi skal finde nye måder at samarbejde på, fortæller Maja Sidelmann Basnov og fortsætter.

- Sådan en flytning er enorm kompleks, men jeg har kendskab til lignende processer fra min tid i Region Midt, så det håber jeg, jeg kan bruge her. Det bliver en spændende opgave, og jeg vil gøre mit til, det bliver så god en proces som muligt, fortæller hun.

Erfaring fra øvrige regioner

Maja Sidelmann Basnov har derudover også arbejdet i Region Sjælland, og erfaringerne fra de øvrige regioner er noget af det, hun kan bringe med til bordet, når hun i afdelingsledelsen skal samarbejde med Lene Granhøj, der siden 2013 har været oversygeplejerske på afdelingen.

- Jeg kender Maja fra ledergruppen, og vi har allerede et godt samarbejde. Hun kommer med viden fra andre regioner, og jeg glæder mig til, hun kan bringe nye idéer ind i ledelsen, fortæller Lene Granhøj.

- Det er et samarbejde, jeg forventer mig meget af, og jeg tror, vi supplerer hinanden godt og hver især har tillid til, at opgaverne bliver løst. Jeg kender Lene i forvejen, og hun kommer til at blive en stor hjælp for mig især i starten, hvor jeg skal finde mig til rette i den nye rolle, fortæller Maja Sidelmann Basnov.

Fakta

Maja er til dagligt bosiddende i Nyborg, hvor hun bor med sine to børn på to og fem år.

Hun overtager stillingen efter Ulla Skov Jørgensen, som har fået nyt job i Region Hovedstadens Børne- og Ungdomspsykiatri.

Yderligere oplysninger fås hos

APPFWU02V